Ruļļu restes – droša aizsardzība, efektīva montāža

Kā vislabāk aizsargāt logus un durvis? Ar šo funkciju teicami tiek gala slēģi, ko mūsdienās sauc – rullo žalūzijas vai ruļļu restes. Tāpat kā veramie vārti, tās ne tikai izskatās lieliski un moderni, tām piemīt arī laba funkcionalitāte, aizsargājot komerciālās un dzīvojamās telpas no sliktiem laika apstākļiem, un tām piemīt labas skaņas un siltumizolācijas īpašības.

Firma Alkea piedāvā plašā assortimentā ruļļu restes, tāpat katalogā ir atrodami veramie vārti un automātiskie vārti, ideālai mājas vai biroja aizsdardzībai.

Izvēlamies ruļļu restes. Kam pievērst uzmanību?

Šie slēģi var būt gan no tērauda, gan alumīnija. Ja ir nepieciešamība iegādāties ruļļu restes par pieejamu cenu nezaudējot kvalitātē, labāk izvēlēties tieši alumīnija žalūzijas. Tām ir vislabākā kvalitātes un cenas attiecība. Tērauda žalūzijas jau ir pierādījušas, ka tām ir ārkārtēja izturība un ilgmūžība, taču to izmaksas ir ievērojami augstākas. Lai izgatavotu ruļļu restes, tiek izmantoti lameļi – jeb profila līstes. Tie var būt dažāda platuma un garuma, un lai būtu pietiekami izturīgi, lameļus piepilda ar poliuretānu.

Mērķis, kam domātas ruļļu restes – ir logu, durvju, vitrīnu un citu sienas aiļu aizsardzība. Tās ir ērtas, jo uzstādīt iespējams jebkurā būvniecības etapā, pat pēc tās pabeigšanas. Uzstādot ruļļu restes, obligāti tiek montēta droša bloķēšanas sistēma, kura novērš nesankcionētu iekļūšanu telpā. Ja īpašuma aizsardzība ir prioritāte, tad jāizvēlās modeļi, kuri izpildīti no presēta profila.

Kādas priekšrocības ir ruļļu restēm?

  • Dažādi piedziņas veidi (mehāniskā, elektriskā).
  • Iespēja regulēt atvēršanas augstumu.
  • Augsta drošības pakāpe.
  • Iespēja mainīt krāsu gammu.
  • Ekspluatācijas vienkāršība, viegla uzstādīšana.

Tiek uzskatīts, ka iebūvējamās ruļļu restes ir labāks variants nekā uzliekamās iekārtas. Taču jāņem vērā, šāds variants ir iepējams tikai būvniecības procesā. Tāpēc vēlams tikt skaidrībā ar topošās telpas projektu, pirms remonta darbu sākuma. Lai ruļļu restes būtu maksimāli izturīgas, neveidotos plaisas un tiktu labi saglabāts siltums, labāk uzstādīt tērauda slēģus. Šāda konstrukcija loga ailē kalpos kā trešais logs, kas garantē klusumu un siltumu mājā.

Firma Alkea sniegs profesionālas konsultācijas un palīdzēs Jums izvēlēties labāko slēģu variantu, un efektīviem būvniecības darbiem tiek piedāvāti veramie vārti un automātiskie vārti. Sazināties ar mums var pa telefonu vai pasūtīt atzvanīšanu.