Ruļļu aizsargslēģi – biznesa drošības svarīgākais elements

Ruļļu aizsargslēģi, kuri parādījās tirgū pavisam nesen, strauji iekarojuši mūsdienu pircēju atzinību. Starp citu, tas arī nevienu nepārsteidz: aizsargžalūzijas – ir neaizstājams un lēts drošības sistēmas elements, kurš novērš trešo personu nevēlamo iekļūšanu telpās, kā arī droši aizsargā veikalu, kafeinīcu un uzņēmumu logus no bojājumiem, kurus var izraisīt laika apstākļi. Meklējat, kur nopirkt aizsargžalūzijas? Pievērsiet uzmanību kompānijas Alkea piedāvājumam.

Kāpēc nepieciešami ruļļu aizsargslēģi?

Ne tik sen zinātnieki, pētot laupīšanas gadījumu statistiku, nāca pie slēdziena, ka 50% ļaundaru iekļūšanu biroju vai māju teritorijā, notiek caur logiem. Nesastopot nekādas aizsardzības barjeras, zagļi viegli iekļūst iekštelpās un nodara kaitējumu Jūsu mantai un naudas uzkrājumiem.

Ruļļu restes un žalūzijas – ilgmūžīgs risinājums, palielinošs objekta drošību. Aizsargžalūzijas ir lēts un praktisks līdzeklis, kas efektīvi novērš iekļūšanu telpās un ir vienkārša, taču neuzvarama barjera zagļiem.

Aizsargžalūzijas no kompānijas Alkea

Kompānija Alkea piedāvā mūsdienīgas un drošas aizsargžalūzijas, kuras aprīkotas ar visiem nepieciešamajiem aksesuāriem, lai paaugstinātu ikviena objekta drošību un parvērstu māju par neieņemamu cietoksni. Pardomāta aizsargžalūziju konstrukcija demonstrē paaugstinātu izturību pret vandālismu un jebkādām mehāniskām iedarbībām.

Ruļļu restes un sistēmas tiek papildinātas ar speciāliem aizbīdņiem, ērtiem un ergonomiskiem rokturiem un citiem aksesuāriem, kuri novērš uzlaušanu un paaugstina objekta drošību.

Logi vienmēr tika uzskatīti par ēku drošības sistēmas vājo punktu. Restes var tikt vienkārši uzlauztas ar visvienkāršāko instrumentu, bet koka slēģi – demontēti dažās minūtēs. Kad parādījās ruļļu restes – dzīvojamo māju, tirdzniecības kompleksu, uzņēmumu drošība palielinājās vairākas reizes.

Alkea izdevīgi realizē klientiem tādas preces, kā:

  • Ruļļu aizsargslēģi.
  • Garāžu vārti.
  • Ruļļu restes.
  • Bīdāmās konstrukcijas.

Ruļļu aizsargslēģi – tas ir ekonomisks risinājums. Jūs varēsiet novērst kaitējumu, ko rada vētra vai profesionāls zaglis, ja izmantosiet šādas drošības sistēmas gan sadzīvē, gan biznesā.