Garāžu vārti no kompānijas Alkea – Jūsu automašīnas droša aizsardzība

Katram autovadītājam parasti rodās jautājums, ka aizsargāt un saglabāt neskartu automašīnu. Garāža ir ideāls līdzeklis automašīnas glabāšanai. Garāžas īpašnieki bieži domā, kādus vārtus izvēlēties, lai tie būtu droši un izturīgi. Garāžu vārti var būt dažāda tipa. Katram tipam ir savas atšķirības un ekspluatācijas īpatnības. Kādi vārti būtu nepieciešami, mehāniskie vai automātiskie vārti, vienmēr izlemj saimnieks.

Garāžu vārtu veidi

Kompānijas Alkea piedāvājumā ir sekojošu veidu garāžu vārti:

  • Veramie.
  • Bīdāmie.
  • Ruļļu.
  • Sekciju.

Veramais mehānisms – tas ir klasiskais variants, kurš vēl aizvien tiek bieži sastopams. Šī veida priekšrocības ir vienkāršība, drošība un zemā cena. Atkarībā no uzstādīšanas veida, tie atverās uz iekšpusi vai ārpusi. Trūkums ir lielas vietas nepieciešamība, to atvēršanai.

Bīdāmais tips prasa daudz vietas, lai atbīdītu durvju vērtni, tāpēc tas nav bieži sastopams. Toties bīdāmie vārti ietaupa vietu garāžas priekšā, ir pietiekami izturīgi un stabili. No priekšrocībām var pieminēt arī to reprezentablo ārējo izskatu. Bīdāmo vārtu cena ir atkarīga no materiāla, no kura tie izgatavoti. Visdārgākie – kaltie, lētāki būs no alumīnija profila.

Ruļļu variantu bieži uzstāda kā garāžās, tā arī sabiedriskās vietās – veikalos un kafeinīcās. Šī veida priekšrocības ir vietas ekonomija un lietošanas vienkāršība, taču tie ir mazāk izturīgi pret uzlaušanu. Ruļļu mehānisma cena nav liela.

Sekciju veida automātiskie vārti ir diezgan populāri pēdējā laikā. Vērtne sastāv no nelielām sekcijām, kuras savienotas ar eņģēm. Šo vārtu priekšrocība ir to labā siltuma un skaņas izolācija, tie ir droši un vienkārši lietošanā, atšķirās ar dizaina variantu daudzveidību.

Kompānijas Alkea priekšrocības

Mūsu kompānijā ir iegādājami droši un kvalitatīvi garāžu vārti. Kompānijas pieredzējušie darbinieki izvēlēsies labāko variantu, ņemot vērā Jūsu vajadzības un telpas īpatnības. Tāpat pie mums ir vārtu automātika no pārbaudītiem un drošiem ražotājiem.

Savā darbā mēs izmantojam tikai individuālu darbu ar klientiem, tāpēc Jūs varat būt droši, automātiskie vārti no Alkea, kalpos ilgus gadus un būs Jūsu automašīnas droša aizsardzība.