Aizsargžalūzijas – drošības, estētikas un pieejamības apvienojums

Aizsargžalūziju uzstādīšana – tā ir papildus garantija no ļaundaru nesankcionētas iekļūšanas telpās. Ar šādu mērķi ir veicama arī balkonu iestiklošana. Kopā ar aizsardzību pret nevēlamiem ciemiņiem, tas ļauj arī ietaupīt naudas līdzekļus uz apkures un elektroenerģijas rēķina. Kvalitatīvas un drošas žalūzijas piedāvā Latvijas kompānija Alkea, kura jau sen speciālizējas šādu konstrukciju uzstādīšanā. Tāpēc Jūs droši varat uzticēties mūsu speciālistiem, mēs nekad nepievilsim.

Kādas priekšrocības piemīt mūsu kompānijas aizsargžalūzijām?

  • Ugunsdrošība. Ja pēkšņi telpā izcelsies ugunsgrēks vai piedūmojums, tieši aizsargžalūzijas nodrošinās izkļūšanu no šīs telpas.
  • Logu aizsargžalūzijas tiek izgatavotas no alumīnija un pateicoties tam, konstrukcija kļūst izturīga pret rūsu, atmosfēras nokrišņu iedarbību. Tāpēc šādu konstrukciju būs iespējams bez problēmām izmantot diezgan ilgu laiku.
  • Šādas ruļļu žalūzijas kļūs par teicamu aizsardzību pret ļaundaru ielaušanos, iekļūšanu, pret putekļiem, troksni, spilgtu sauli, spēcīgu vēju.
  • Aizsargžalūzijas, balkonu iestiklošana dos brīnišķīgu iespēju ietaupīt uz elektroenerģijas rēķina.
  • Šīm konstrukcijām ir estētisks ārējais izskats un tās rotā telpu.
  • Aizsargžalūziju cena apmierinās ikvienu klientu.

Ja Jūs interesē ruļļu žalūzijas vai arī balkonu iestiklošana būs Jūsu prioritāte, nāciet uz kompāniju Alkea. Ērts katalogs, liela produkcijas izvēle, katrai preces vienībai ir norādīta cena, parametri un attēls, tāpēc tas viss dod iespēju klientam salīdzināt nepieciešamos variantus un izvēlēties vislabāko. Bet mūsu pieredzējušie konsultanti vienmēr palīdzēs izvēlēties tieši tās aizsargžalūzijas, kuras būs Jums vispiemērotākās. Taču tas būs tajā gadījumā, ja radīsies kādas grūtības. Turklāt, mēs vienmēr sniegsim papildinformāciju par aizsargžalūzijām vai balkonu iestiklošanu.

Atnākot pie mums, Jums būs garantēta individuāla pieeja, kvalitatīva produkcija plašā izvēlē, pieejamas cenas, tas ir tieši tas, kas ir svarīgi daudziem klientiem. Pasūtot aizsargžalūzijas pie mums, Jūs saņemat drošību, funkcionalitāti un savas privātmājas pievilcīgu izskatu.

Pasūtījumus var veikt jebkurā laikā pa telefonu numuriem, kuri norādīti mūsu resursā.