Veramie vārti ar vadības pulti

Veramie vārti, kuri aprīkoti ar automātiku – vienkāršs un pieejams veids, ka paaugstināt privātmājas vai komercobjekta drošību. Aizsargslēģi un automātiskie vārti ir ideāls risinājums, kā organizēt iebraukšanu noliktavās, uzņēmumos, privātās teritorijās. Kompānija Alkea, kura profesionāli darbojas ar veramo vārtu montāžu, kas aprīkoti ar automātiku, piedāvā mūsdienīgus, drošus un ilgmūžīgus risinājumus, kuri spēj atvieglot klientu dzīvi un novērst trešo personu nelikumīgās darbības.

Veramie vārti – īpatnības

Veramie vārti ir tie, kuru durvju vērtne atverās uz iekšpusi vai ārpusi. Šādas iebraucamās sistēmas tiek uzstādītas, ja nav nepieciešamības ekonomēt apkārtējo telpu. Veramie vārti var būt ar vienu vērtni vai dubultvērtni, turklāt pirmajos izmanto vienu sekciju, otrajos ir divas vērtnes, kuras atverās vienā vai divos virzienos. Ja Jūs pasūtīsiet veramos vārtus kompānijā Alkea, šie izstrādājumi var būt aprīkoti ar papildus funkcijām. Piemēram, iekaļamām slēdzenēm, rokturiem, elektropiedziņu, automātiskām pievilcējsistēmām vai sistēmām, kuras atvieglo durvju atvēršanu, ja starp durvīm atrodas mājdzīvnieki.

Vārtu automātika

Darboties ar veramiem vārtiem, kuri aprīkoti ar automātisko piedziņu, nav grūti. Iebraukšanas sistēmas atvēršana vai aizvēršana notiek ar breloka pogas vai tālvadības pults pogas nospiešanu. Vārtu automātika var tikt uzstādīta montāžas procesā vai arī vēlāk, ja īpašniekam rodas nepieciešamība vienkāršot ekspluatāciju.

Kā darbojas vārtu automātika

Uzstādītā vārtu automātika palielina to funkcionalitāti. Tas tāpēc, ka automātikas komplektā ir mehāniskas daļas, kuras tiek iedarbinātas attālināti. Visērtākās ir tālvadības pultis: sistēmas darbojas bezvadu režīmā, kas ļauj iedarbināt iebraukšanas sistēmu attālumā no dažiem desmitiem līdz dažiem simtiem metru.

Kompānijā Alkea Jūs varat iegādāties augsti kvalitatīvu un drošu produkciju, lai paaugstinātu jebkuru dzīvojamo vai režīma objektu drošību:

  • Ruļļu, bīdāmie, veramie vārti, kā arī komplektējošā automātika.
  • Aizsargslēģi un ruļļu aizsargžalūzijas.
  • Dekoratīvās žalūzijas – vertikālās vai horizontālās.
  • Automātiskie vārti.
  • Pretodu tīkli.
  • Dažādas sarežģītības alumīnija konstrukcijas – fasādes, durvis, logi, starpsienas, vitrīnas, ziemas dārzi, lodžijas un balkoni.